Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

Kinderfeestjes

Budocentrum Junansei verzorgt ook diverse kinderfeestjes met een vechtsport thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Ninja, Ju-Jutsu, Zelfverdediging, Aikido, Judo, enzovoort. Voorkennis van vechtsporten is niet nodig. Voor elk thema stellen we een aantal spel en stoei vormen samen, zodat het een actief en dynamisch feestje wordt. Als ouder kun je rustig kijken en eventueel foto's en filmpjes maken.

Het minimum aantal kinderen op een feestje is 6. De kosten van een feestje van 6 tot 10 kinderen zijn € 145,- voor 1,5 uur (2x45 min met een korte pauze ertussen). Dit is inclusief gebruik van materialen, diploma, iets te drinken en wat lekkers. Meer dan 10 kinderen is natuurlijk ook mogelijk. Er komt dan € 10,- per extra kind bij. Aanpassingen qua thema, tijd, aantal kinderen etc zijn altijd mogelijk. Bel naar 06 52573388 (Esther) of email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dit seizoen zijn feestjes alleen mogelijk op zaterdag en zondag in gymzaal Krimwijk, OBS De Vos aan de Multatulilaan 92 in Voorschoten.

Klik hier voor een indruk van een oefening voor sluipen tijdens een Ninjatraining of lees hier de blog over het Ninjafeestje van kidsproof.nl