Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

Trainingen en proeflessen

Bij Budocentrum Junansei wordt les gegeven in diverse Japanse krijgskunsten. Naast de individuele budodisciplines worden in de lessen ook de overeenkomsten tussen de verschillende budodisciplines, zoals centrumcontrole, balans en continuïteit behandeld. In de jeugdlessen zijn de technieken aangepast aan de beleving van de kinderen. Op deze manier kan iedereen vanaf 3 jaar op zijn eigen niveau en met veel enthousiasme trainen en zich ontwikkelen.

Naast de reguliere sportlessen passen we dezelfde principes toe in trainingen Zelfverdediging & Weerbaarheid, waardoor mensen beter om leren gaan met vervelende situaties. Geen enkele situatie is hetzelfde, maar de basis van de zelfverdediging is wel altijd toepasbaar. In elke zelfverdedigingssituatie ben jijzelf de belangrijkste factor. Dit geldt voor zowel het mentale als het fysieke aspect van de situatie en is van groot belang voor het oplossen van ongewenste situaties.

We bieden verschillende activiteiten aan. Omdat het lastig is om in te schatten of iets bij je past of niet, is het altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Op deze manier kan iedereen zelf vrijblijvend ervaren of de activiteit, de sfeer en de docenten bij je passen. Voor een proefles adviseren wij gemakkelijk zittende kleding, zoals een trainings- of joggingbroek met een t-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten.

Het is ons doel om met veel inzet en enthousiasme te trainen, waardoor iedereen elkaar steeds een stapje verder brengt. Iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te volgen. Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel naar 06 52573388 voor een afspraak. Gewoon langskomen mag ook.