Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

Trainingen en proeflessen

Bij Budocentrum Junansei wordt les gegeven in diverse Japanse krijgskunsten. Naast de individuele budodisciplines worden in de lessen ook de overeenkomsten tussen de verschillende budodisciplines, zoals centrumcontrole, balans en continuïteit behandeld. In de jeugdlessen zijn de technieken aangepast aan de beleving van de kinderen. Op deze manier kan iedereen vanaf 3 jaar op zijn eigen niveau en met veel enthousiasme trainen en zich ontwikkelen.

Naast de reguliere sportlessen passen we dezelfde principes toe in trainingen Zelfverdediging & Weerbaarheid, waardoor mensen beter om leren gaan met vervelende situaties. Geen enkele situatie is hetzelfde, maar de basis van de zelfverdediging is wel altijd toepasbaar. In elke zelfverdedigingssituatie ben jijzelf de belangrijkste factor. Dit geldt voor zowel het mentale als het fysieke aspect van de situatie en is van groot belang voor het oplossen van ongewenste situaties.

We bieden verschillende activiteiten aan. Omdat het lastig is om in te schatten of iets bij je past of niet, is het altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Op deze manier kan iedereen zelf vrijblijvend ervaren of de activiteit, de sfeer en de docenten bij je passen. Voor een proefles adviseren wij gemakkelijk zittende kleding, zoals een trainings- of joggingbroek met een t-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten.

Het is ons doel om met veel inzet en enthousiasme te trainen, waardoor iedereen elkaar steeds een stapje verder brengt. Iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te volgen. Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel naar 06 52573388 voor een afspraak. Gewoon langskomen mag ook.

 

Docenten

De trainingen worden gegeven door Esther van Diggelen en Sam Sosef. Beide beoefenen al jaren diverse Budodisciplines, zoals Aikido (Yoseikan), Ju-Jutsu (Yoseikan), Kobudo (Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu), Judo, Grappling en Kickboksen bij Edgar Kruyning van Budo Academy Physical. Inmiddels geven ze al sinds 2010 met veel plezier les bij Budocentrum Junansei. Beide docenten zijn rijkserkend leraar (NOC*NSF) en gecertificeerd instructeur Zelfverdediging & Weerbaarheid (PSD - Practical Self Defense)

Trainingslocaties

De adres gegevens van de verschillende locaties zijn als volgt:

Voorschoten - Krimwijk

Voorschoten - KrimwijkVoorschoten - Krimwijk

Gymzaal Krimwijk (OBS De Vos)
Multatulilaan 92
2251 ZM Voorschoten

 

Voorschoten - Frans de Vette

Voorschoten - Frans de VetteVoorschoten - Frans de Vette

Gymzaal Frans de Vette (Het Kompas/De Vink)
Kuyperbrink 11
2253 VX Voorschoten

 

Voorschoten - Voorsprong

Voorschoten - VoorsprongVoorschoten - Voorsprong

Turnzaal De Voorsprong
Oude Adegeesterlaan 3
2252 KZ Voorschoten

 

Wassenaar - Adelbert College

Wassenaar - AdelbertWassenaar - Adelbert

Gymzaal Adelbert College
Deijlerweg 163
2241 AE  Wassenaar

 

 

Leiden - Wonderland Vondellaan

Leiden - WonderlandLeiden - Wonderland Vondellaan

Wonderland KDV/BSO
Beweegstudio Vondellaan
Vondellaan 35B
2332 AA  Leiden

 

Leiden - Wonderland PC HooftlaanBenedenzaal

PC Hooftlaan 13
2332 AX  Leiden

 

Contributie

 

 

Betaling van de contributie gaat via automatische incasso. De incasso zal iedere maand rond de 1e plaatsvinden door Budocentrum Junansei met rekeningnummer IBAN NL97 RABO 0334 8744 16. We zullen 11x per jaar incasseren, en één maand in de zomervakantie niet. Wijzigingen in contributie en incassodatum worden altijd vooraf gecommuniceerd. We hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn en er is geen inschrijfgeld verschuldigd. Mochten er vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.