Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

Ouder & kind Tuimelbudo

Voor de allerkleinsten vanaf 3 jaar heeft Budocentrum Junansei Ouder & Kind Tuimelbudo.De kinderen oefenen samen met een ouder. Ze doen oefeningen om de motorische vaardigheid en balans te stimuleren. Daarnaast leren ze spelenderwijs valbreken en de basis van het Judo en Ju-Jutsu.

De lessen hebben een duidelijke structuur waardoor de kinderen op een prettige manier kennis kunnen maken met discipline en respect. De kinderen ontwikkelen zich motorisch, ontwikkelen hun balans, en krijgen meer controle over hun lichaam. De sfeer in de les is speels en ontspannen en in de diverse stoeivormen kunnen ze veel energie kwijt. Daarnaast heb je als ouder de gelegenheid om lekker met je kind te stoeien en ├ęcht samen met je kind iets te doen.

De lessen worden iedere zaterdagochtend van 9:00-9:45 gegeven in de gymzaal van OBS De Vos (gymzaal Krimwijk, Multalulilaan 92 in Voorschoten). Voor vragen of een gratis proefles bel (0652573388) of mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ons gerust!