Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

26 mei: Wedstrijden stokken @Voorschoten

Op zondag 26 mei organiseren we wedstrijden met de stokken in Voorschoten (gymzaal Krimwijk, OBS De Vos, Multatulilaan 92). De kinderen worden ingedeeld in 3 verschillende groepen:
 
Groep I: 4 - 6 jaar (Tuimelbudo)
Aanwezig 09.00 uur, aanvang 09.15 uur
Verwachte eindtijd 11.00 uur
 
Groep II: 6-8 jaar (Ju-Jutsu, Kobudo, Aikido)
Aanwezig 11.15 uur, aanvang 11.30 uur
Verwachte eindtijd 14.00 uur 
 
Groep III: 9 jaar en ouder (Ju-Jutsu, Kobudo, Aikido)
Aanwezig 14.15 uur, aanvang 14.30 uur 
Verwachte eindtijd 16.00 uur 
 
De kinderen worden vervolgens ingedeeld in poules waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met leeftijd, ervaring en lengte. Er zijn wedstrijden met korte en lange stokken. Voor de veiligheid is het dragen van een helm verplicht (deze zijn aanwezig). Als je de ander als eerste kan tikken, dan heb je een punt gescoord. De wedstrijd is voorbij als de wedstrijdtijd om is, of als iemand 5 punten gescoord heeft. De kleine stokken worden in één hand vast gehouden en er mag niet op het hoofd getikt worden. De grote stokken moeten met twee handen vast gehouden worden en er mag wel op het hoofd getikt worden. 
 
Om het geheel te kunnen organiseren is het voor ons belangrijk dat iedereen tijdig opgeeft. De uiterste datum voor aanmelding is woensdag dinsdag 21 mei. Dit doe je door ons een mailtje te sturen met je naam en leeftijd. Deelname aan de wedstrijden kost € 5,-. Graag contant betalen
 
Alle kinderen hebben tijdens de lessen geoefend voor de wedstrijden en kunnen dus deelnemen als ze het leuk vinden. Het maakt niet uit hoe lang ze al lessen volgen. In de lessen helpen alle kinderen elkaar om samen verder te komen en dan kun je niet winnen. Wedstrijden zijn een mooie gelegenheid om om te leren gaan met tegengesteld belang en winst en verlies.
De kinderen op Tuimelbudo, Jeugd Ju-Jutsu, Jeugd Aikido en Jeugd Kobudo zijn uitgenodigd om deel te nemen. Dit is niet verplicht, maar wel heel leuk en leerzaam!
Familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken. 
 
Hopelijk allemaal tot ziens op de 26e!