Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

5 mrt: Start cursus Zelfverdediging voor groep 5-6

Vandaag de dag kan iedereen plotseling in een situatie komen waar het nodig is om voor jezelf op te komen of jezelf te verdedigen. Geen enkele situatie is hetzelfde, maar de basis van de zelfverdediging is wel altijd toepasbaar. In elke zelfverdedigingssituatie ben jijzelf de belangrijkste factor. Dit geldt voor zowel het mentale als het fysieke aspect van de situatie en is van groot belang voor het oplossen van ongewenste situaties.

Een vervelende situatie overkomt mensen. Het gebeurt onverwacht en er was eigenlijk niets wat je daar aan kon doen. Maar wat dan? In elke situatie ben jij zelf aanwezig. Dit geldt voor zowel het mentale als het fysieke aspect van de situatie en is van groot belang voor het oplossen van ongewenste situaties. De cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid bij Budocentrum Junansei richt zich op het optimaal inzetten van je eigen kracht en het benutten van de mogelijkheden in het moment. De methode is praktisch toepasbaar en voor iedereen gemakkelijk aan te leren.

Op dinsdag 5 maart start er een cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid voor kinderen in groep 5 en 6. De cursus duurt 6 weken en de lessen zijn op dinsdag van 16:00-16:45 in de Frans de Vettezaal (Kuyperbrink 11) in Voorschoten.

De cursusdata zijn: 5 mrt, 12 mrt, 19 mrt, 26 mrt, 2 apr en 9 apr. De cursus wordt gegeven door Sam Sosef, gecertificeerd instructeur Zelfverdediding & Weerbaarheid volgens de methode PSD - Practical Self Defense. De kosten voor deze cursus bedragen € 45,-. Opgeven kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.