Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

9 mrt: Start cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid voor volwassenen

Vandaag de dag kan iedereen plotseling in een situatie komen waar het nodig is om voor jezelf op te komen of jezelf te verdedigen. Daarom volgen veel mensen een cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid. Dit is een goede manier om weerbaarder te worden, alleen na verloop van tijd kan het zijn dat je niet meer helemaal precies weet wat je ook al weer geleerd had in de cursus.

Daarom start er op 5 maart bij Budocentrum Junansei een cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid voor gevorderden. Deze cursus is bedoeld voor mensen vanaf 14 jaar die al eerder een cursus Z&W gevolgd hebben. De cursus duurt 6 weken en de lessen zijn iedere zaterdagmiddag van 13.30-14.30 in gymzaal Krimwijk, OBS De Vos aan de Multatulilaan 92 in Voorschoten. De cursusdata zijn: 9 mrt, 16 mrt, 23 mrt, 30 mrt, 6 apr en 13 apr. De cursus wordt gegeven door Sam Sosef & Esther van Diggelen, beide erkend instructeur Zelfverdediging & Weerbaarheid volgens de landelijke methode voor Practical Self Defense.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- en opgeven kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..