Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

Agenda

14 sep: Vrijwilligersmarkt

Op zaterdag 14 september staan we op de jaarlijkse vrijwilligersmarkt in het centrum van Voorschoten met demonstraties en workshops.

We staan in de Voorstraat ter hoogte van nr 29.

15 sep: Thematraining

Op zondag 15 september is er van 11.00-13.00 thematraining in gymzaal Krimwijk, Multatulilaan 92 in Voorschoten. De trainingen zijn bedoeld als extra verdieping voor beoefenaars (senioren) van het Aikido en Ju-Jutsu. Het thema van deze training is examenvoorbereiding. De training is gratis als je een onbeperkt abonnement bij ons hebt en anders € 5,-
 

8 okt: Start jeugdcursus Zelfverdediging (9+)

Vandaag de dag kan iedereen plotseling in een situatie komen waar het nodig is om voor jezelf op te komen of jezelf te verdedigen. Geen enkele situatie is hetzelfde, maar de basis van de zelfverdediging is wel altijd toepasbaar. In elke zelfverdedigingssituatie ben jijzelf de belangrijkste factor. Dit geldt voor zowel het mentale als het fysieke aspect van de situatie en is van groot belang voor het oplossen van ongewenste situaties.

Een vervelende situatie overkomt mensen. Het gebeurt onverwacht en er was eigenlijk niets wat je daar aan kon doen. Maar wat dan? In elke situatie ben jij zelf aanwezig. Dit geldt voor zowel het mentale als het fysieke aspect van de situatie en is van groot belang voor het oplossen van ongewenste situaties. De cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid bij Budocentrum Junansei richt zich op het optimaal inzetten van je eigen kracht en het benutten van de mogelijkheden in het moment. De methode is praktisch toepasbaar en voor iedereen gemakkelijk aan te leren.

Op dinsdag 8 oktober start er een cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid voor kinderen van 9 jaar en ouder. De cursus duurt 4 weken en de lessen zijn op dinsdag van 16:00-16:45 in de Frans de Vettezaal (Kuyperbrink 11) in Voorschoten.

De cursusdata zijn: 8 okt, 15 okt, 29 okt en 5 nov. In de herfstvakantie is er geen les. De cursus wordt gegeven door Sam Sosef, gecertificeerd instructeur Zelfverdediging & Weerbaarheid volgens de methode PSD - Practical Self Defense. De kosten voor deze cursus bedragen € 35,-. Opgeven kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

13 okt: Aikido Black Belt training

Op zondag 13 oktober is er een training speciaal voor zwarte band-houders in het Yoseikan Aikido. De training wordt georganiseerd door de Sectie Yoseikan Aikido van Aikido Nederland en is van 10.00-12.00 bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7). De training wordt gegeven door Edgar Kruyning en Roel van Beusekom. 

20 okt: Thematraining

Op zondag 20 oktober is er van 11.00-13.00 thematraining in gymzaal Krimwijk, Multatulilaan 92 in Voorschoten. De trainingen zijn bedoeld als extra verdieping voor beoefenaars (senioren) van het Aikido en Ju-Jutsu. Het thema van deze training is examenvoorbereiding. De training is gratis als je een onbeperkt abonnement bij ons hebt en anders € 5,-