Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

22 mrt: Jeugdwedstrijden Ne Waza

Op zondag 22 maart organiseren we wedstrijden in het grondgevecht in Voorschoten (Multatulilaan 92). Deze wedstrijden zijn speciaal voor beoefenaars van het Jeugd Ju-Jutsu of het Tuimelbudo. In het grondgevecht zijn twee dingen belangrijk, namelijk de ander op de grond krijgen en de ander op de grond controleren. Op 22 maart doen we daarom twee verschillende wedstrijdjes: één waarbij je de ander met een worp naar de grond moet brengen met het liefst een goede positie voor jezelf, en één waarin we op de grond beginnen en je punten kunt verdienen voor goede controle posities (houdgrepen). 

In de lessen besteden we veel aandacht aan de wedstrijden, zodat alle kinderen die deel willen nemen goed voorbereid zijn. Deelname is niet verplicht, maar wel erg leuk en aan te raden. Alle kinderen die bij ons sporten zijn uitgenodigd om deel te nemen, ongeacht hoe lang ze er al op zitten. De deelnemers worden zoveel mogelijk ingedeeld op gewicht, ervaring en leeftijd.  Deelname kost € 5,- (graag contant, van te voren of op de wedstrijddag zelf) en opgeven kan alleen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o.v.v. naam en leeftijd. OPGEVEN KAN TOT EN MET DINSDAG 17 MAART.

Om dit te kunnen organiseren hebben we ook vrijwilligers nodig die de scores en tijd bijhouden achter de tafels en de kinderen klaarzetten. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel. Dus als je het leuk vindt om te helpen, laat het ons dan even weten!

Om er voor te zorgen dat de dag voor iedereen zo soepel mogelijk verloopt, hebben we de kinderen ingedeeld in drie leeftijdsgroepen:

Groep 1: 4-6 jaar (Tuimelbudo)

  • 09.00 uur aanwezig
  • 09.15 uur aanvang, geschatte eindtijd 10.45 uur

Groep 2: 6-8 jaar (Jeugd Ju-Jutsu)

  • 11.00 uur aanwezig
  • 11.15 uur aanvang, geschatte eindtijd 13.30 uur

Groep 3: vanaf 9 jaar (Jeugd Ju-Jutsu)

  • 13.30 uur aanwezig
  • 13.45 uur aanvang, geschatte eindtijd 15.15 uur