Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

1 feb: Start basiscursus Zelfverdediging & Weerbaarheid voor volwassenen (2)

Vandaag de dag kan iedereen plotseling in een situatie komen waar het nodig is om voor jezelf op te komen of jezelf te verdedigen. Geen enkele situatie is hetzelfde, maar de basis van de zelfverdediging is wel altijd toepasbaar. In elke zelfverdedigingssituatie ben jijzelf de belangrijkste factor. Daarom start er bij Budocentrum Junansei op zaterdag 1 februari 2020 een cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid voor volwassenen vanaf 15 jaar.

Een vervelende situatie overkomt mensen. Het gebeurt onverwacht en er was eigenlijk niets wat je daar aan kon doen. Maar wat dan? In elke situatie ben jij zelf aanwezig. Dit geldt voor zowel het mentale als het fysieke aspect van de situatie en is van groot belang voor het oplossen van ongewenste situaties. De cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid bij Budocentrum Junansei richt zich op het optimaal inzetten van je eigen kracht en het benutten van de mogelijkheden in het moment. De methode is praktisch toepasbaar en voor iedereen gemakkelijk aan te leren.

De cursus is bedoeld voor volwassenen vanaf 15 jaar. Ervaring met zelfverdediging of vechtsport is niet nodig. De cursus duurt 3 weken en de lessen zijn iedere zaterdagmiddag van 14.30-16.30 in gymzaal Krimwijk, OBS De Vos aan de Multatulilaan 92 in Voorschoten. De cursusdata zijn: 1 feb, 8 feb en 15 feb 2020. De cursus wordt gegeven door Sam Sosef & Esther van Diggelen, beide erkend instructeur Zelfverdediging & Weerbaarheid volgens de landelijke methode voor Practical Self Defense.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- en opgeven kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..